
به گزارش"فوتبال آزادگان"؛ امیرحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار ما در ارتباط با لغو بازی استقلال ملاثانی و فجرسپاسی اظهار داشت: قرار بود ورزشگاه تختی اهواز استانداردسازی شود و میزان نور این ورزشگاه را به حد استاندارد برسانند. اما این مهم را صورت ندادند ما هم به باشگاه استقلال ملاثانی اعلام کردیم با توجه به اینکه ورزشگاه تختی اهواز مهیای برگزاری مسابقه نشده است باید ورزشگاه دیگری را معرفی کنید.
فراهانی ادامه داد: پس از چند روز باشگاه استقلال به ما نامه زد که با مدیرکل اداره ورزش و جوانان رایزنی شده تا ورزشگاه تختی اهواز استانداردسازی شود. استانداردسازی ورزشگاه تختی هم کاری نداشت نیاز به چند پروژکتور داشت که قرار بود از ورزشگاه شهدای ملاثانی کنده شده و در ورزشگاه تختی نصب شود. این قضایا مربوط به چهارشنبه هفته گذشته میشود.
مسئول لیگ دسته اول افزود: روز جمعه با آقای بنی تمیم مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان خوزستان تماس تلفنی داشتم و یک بار هم خدمت ایشان نواقص ورزشگاه و راهحل رفع نواقص را توضیح دادم، چند ساعت بعد که از مسئولان باشگاه پیگیر شدم که چه اقداماتی را انجام دادند و بالاخره تکلیف چیست، گفتند گویا یک سری مذاکراتی شده است که بازی در ورزشگاه غدیر برگزار شود، به آنها گفتم اگر قرار باشد بازی در آنجا باشد ورزشگاه دومتان است و در نهایت یکی از این دو ورزشگاه باید تا شب قبل از بازی مهیای برگزاری مسابقه شود. در جلسه هماهنگی قبل از بازی نماینده فدراسیون بحث ورزشگاه را بیان کرده بود که سرپرست تیم استقلال ملاثانی اعلام کرده بود بازی را در ورزشگاه غدیر انجام میدهیم و در این راستا هم تمام هماهنگیها انجام شده است، تصمیمات صورتجلسه شده و همه کسانی که در نشست حاضر بودند این صورتجلسه را امضاء کردند و مسئولیت این برعهده باشگاهی است که ورزشگاه را در جلسه معرفی کرده است.
وی اضافه کرد: حدود ۴ ساعت قبل از شروع بازی نماینده فدراسیون برای بازدید از ورزشگاه و همچنین نظارت بر آماده کردن محل برگزاری به ورزشگاه میرود و بعد از آن تیمها و کلیه عوامل اجرایی مسابقه به ورزشگاه میروند که متاسفانه در استادیوم را باز نمیکنند.
فراهانی در پاسخ به این سوال که به چه دلیلی در ورزشگاه را به روی هر دو تیم باز نکردند و از انجام بازی در ورزشگاه غدیر ممانعت کردند، گفت: به دلیل همین موضوعاتی که مطرح است، مسئولان باشگاه استقلال خوزستان و ورزشگاه غدیر میگویند با ما هماهنگ نکرده بودند و یک سری بحثهای داخلی خودشان بوده که من از ریز ماجرا اطلاع ندارم ما فقط بدنبال این بودیم بازی برگزار شود به این خاطر نیز حدود دو ساعت صبر کردیم تیمها را پشت در نگه داشتیم، هر کسی را که میتوانستیم واسطه کردیم، هر کسی که از بیرون امکان داشت وارد داستان کردیم ولی متاسفانه تا ساعت ۸ شب در ورزشگاه باز نشد و مجبور شدیم اتفاقات را صورتجلسه کنیم.
او در واکنش به این موضوع که با توجه به تاثیرگذاری نتیجه این مسابقه در سرنوشت تیمهای صعود و سقوط کننده نمیشد این بازی لغو و به زمان دیگری موکول شود، بیان داشت: در خصوص لغو و تعویق مسابقه قانون صراحتا گفته است در چه شرایطی میتوان مسابقه را لغو و ۲۴ ساعت به تعویق انداخت، تنها در شرایط فورس ماژور و در صورت اتفاقات طبیعی مثل برف، سیل، طوفان و...میتوان مسابقه را تعطیل کرد مثلا ما در بازی مس کرمان و داماش گیلان که در کرمان طوفان داشتیم مجبور شدیم بازی را به ۲۴ ساعت بعد موکول کنیم. چون مهیاسازی ورزشگاه و شرایط برگزاری مسابقه برعهده باشگاه میزبان است بنابراین قانون اجازه نمیدهد تا ما بخاطر اینکه حالا هماهنگی نشده و یا به صورت کامل انجام نشده مسابقه را ۲۴ ساعت به تعویق بیاندازیم.
این مقام مسئول در سازمان لیگ در واکنش به این موضوع که آیا سازمان لیگ نمیتوانست پیگیر اینکه مسئولان باشگاه استقلال ملاثانی هماهنگیهای لازم را با مسئولان ورزشگاه غدیر انجام دادهاند یا خیر، باشد؛ اظهار داشت: آئین نامه مسابقات میگوید باشگاهها موظفند ابتدای فصل دو ورزشگاه خانگی به سازمان لیگ معرفی کنند که اگر به هر دلیلی ورزشگاه اول مهیای برگزاری مسابقه نباشد بازی به ورزشگاه دوم منتقل شود، همین اتفاق برای باشگاه استقلال ملاثانی افتاده است، در مردادماه سال قبل نامهای از هیئت فوتبال استان خوزستان به ما ارسال و اعلام شد ورزشگاه خانگی استقلال ملاثانی تختی اهواز است ولی تا زمانی که مشکلات ورزشگاه تختی رفع شود این تیم بازیهایش را در غدیر اهواز برگزار میکند، وقتی این نامه زده شده بنابراین ما میتوانیم طبق این نامه تا آخر لیگ برنامه مسابقات را اعلام کنیم.
فراهانی در پاسخ به این مسئله و پرسش که به نظر میرسد عدم معرفی ورزشگاه در لیگ یک کشور باب شده تا نتایج انضباطی سه - صفر رقم یخورد از این رو فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای جلوگیری از این اتفاقات چه تدابیری اندیشیده است گفت: من از شما یک سوال دارم، یک باشگاهی آمده و ابتدای فصل دو ورزشگاه را به سازمان لیگ معرفی کرده است، سازمان لیگ هم طبق نامه باشگاه و هیئت فوتبال استان مربوطه برنامه مسابقات آن تیم را چیده و اعلام کرده است منتهی در یک بازی چنین اتفاقی افتاده و به دلیل عدم هماهنگی و یا همکاری بازی لغو میشود سازمان لیگ در این مواقع چه کار میتواند بکند؟ از طرفی سرپرست تیم ملاثانی بنا به قولهایی که از مسئولان استانی گرفتند در جلسه هماهنگی گفته که میخواهیم در ورزشگاه غدیر میزبانی کنیم بعد صورتجلسه را هم خودش و هم نماینده هیئت فوتبال امضاء کرده حالا ورزشگاه را به هر دلیلی در اختیارشان قرار ندادند اینجا مقصر کیست؟ من که نمیتوانم موقعی که میگویند و متعهد میشوند که در غدیر بازی میکنیم به زور بگویم بروید در فلان ورزشگاه بازی کنید.
مسئول لیگ یک در ارتباط با شائبههای ایجاد شده مبنی بر همشهری بودن مدیر گروه ملی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال خوزستان با فجریها و اعتراض باشگاههای ذینفع در این قضیه؛ گفت: ما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم در این مورد صحبت کنیم. یک سری مسائل و شائبهها در حواشی چنین مسابقاتی که همچین اتفاقاتی در آن رقم میخورد مطرح میشود اما بعید میدانم کسی که تصمیم گیرنده کلان در یک مجموعه و یا استان است بخواهد عمدا و یا احساسی تصمیمی بگیرد و کاری را انجام بدهد.
وی ادامه داد: بیش از ۸۰ یا ۹۰ درصد بازیهای استقلال ملاثانی که در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شده با همکاری باشگاه استقلال خوزستان بوده است حالا اینکه این بازی انجام نشده است فارغ از هر بحث و شائبه باید این را دیگر واقعا ریشه یابی کنند و ببینند انتظارات باشگاه استقلال خوزستان چه بوده که باشگاه ملاثانی نتوانسته آن را برآورده کند.
فراهانی در پایان در پاسخ به این سوال که اگر کمیته انضباطی حکم بر تکرار و برگزاری این مسابقه بدهد آیا سازمان لیگ این آمادگی را برای برگزاری مسابقه دارد و تاریخی برای آن در نظر گرفته است؛ گفت: هر چند سرنوشت این بازی را کمیته انضباطی مشخص خواهد کرد اما اگر حکم بر برگزاری مسابقه صادر شود سازمان لیگ در خصوص برگزاری مسابقه هیچ مشکلی ندارد.