۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴

محمد بنا در آستانه یک تصمیم پرحاشیه

دی اسپورت:درخشش مدعی وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران در جام پیتلاسینسکی لهستان تا حد زیادی روند انتخاب ملی‌پوش این وزن برای المپیک ریو را سخت و پیچیده کرد.
کد خبر: ۳۷۵۳۲

به گزارش خبرگزاری"دی اسپورت":درخشش مدعی وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران در جام پیتلاسینسکی لهستان تا حد زیادی روند انتخاب ملی‌پوش این وزن برای المپیک ریو را سخت و پیچیده کرد.

 به جرات می توان انتخاب نماینده وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک ریو را یکی از سخت‌ترین و پرحاشیه‌ترین تصمیمات پیش روی محمد بنا و کادر فنی دانست. البته این روند زمانی با پیچیدگی و حساسیت بیشتری همراه شد که مهدی علیاری به عنوان یکی از مدعیان با انگیزه و توانمند این وزن دو روز پیش توانست در جام پیتلاسینسکی لهستان یکی پس از دیگری حریفان با تجربه و عنوان دار خود را شکست دهد و به مدال طلا دست یابد.

 

با این موفقیت او توانست ضمن احترام به خواسته شورای فنی و مصوبات تیم ملی، توانایی خود در یک تورنمنت بین المللی به رخ حریفان داخلی و خارجی بکشد و به قول خودش ماموریتش را با موفقیت به پایان برساند.

 

از سویی دیگر علیاری با طلای باارزش این تورنمنت بین‌المللی، جایگاه خود را در برابر قاسم رضایی دیگر مدعی این وزن که تا حدی مورد حمایت کادر فنی است، تثبیت کند و در واقع حقانیت و شایستگی خود را نه از طریق شعار و نمایش، بلکه در عمل نشان دهد.

 

علیاری که بعد از نمایش نه چندان امیدوارکننده خود در جام جهانی شیراز که البته همراه با بدشانسی و اشتباه رقم خورد با نظر شورای فنی راهی جام پیتلاسینسکی لهستان شد تا فعلا فارغ از مصاف انتخابی با قاسم رضایی، توان فنی خود را در مصاف با حریفان خارجی نشان دهد.

 

این مدعی شهریاری توانست در این جام معتبر به ترتیب حریفانی از لیتوانی، گرجستان، لهستان، مجارستان و کوبا را شکست دهد و بر سکوی قهرمانی بایستد. او در این تورنمنت ۲۷ امتیاز از حریفان گرفت و تنها ۶ امتیاز از دست داد تا نشان دهد شانس و اقبال تاثیر در عملکرد او نداشته است. البته کسب عنوان قهرمانی و پیروزی‌های متوالی و بی چون و چرای وی در واقع، گِره انتخاب نماینده وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک را کورتر کرد و چالش تازه ای را برای کادر فنی تیم ملی بوجود آورد.

 

نکته جالب توجه اینکه علیاری در این مدت بر خلاف بسیاری از مدعیان تیم ملی که به محض احساس تزلزل و از دست دادن جایگاه‌شان، ندای اعتراض سر داده و اظهارات تند و تیزی را با رسانه‌ها مطرح می‌کنند، فقط سکوت کرد و ترجیح داد لیاقت و شایستگی خود را در عمل نشان دهد. مطمئنا او با قهرمانی در لهستان به نوعی برای محمد بنا و همکارانش خط و نشان کشید که نمی‌توانند به سادگی بر نام او خط کشیده و قاسم رضایی را بدون حضور در مصاف انتخابی راهی المپیک کنند.

 

با این حساب نوبت به اعضای شورای فنی کشتی فرنگی رسیده تا با توجه به اتفاقات اخیر بتوانند تصمیمات منطقی و درستی را اتخاذ کرده و بدون توجه به سلایق شخصی کادر فنی تیم ملی، دوبنده وزن ۹۸ کیلوگرم المپیک را بر تن بهترین و شایسته‌ترین مدعی این وزن بدوزند. هر چند که قاسم رضایی، مرد طلایی المپیک لندن نیز زحمات زیادی در اردوی تیم ملی متحمل شده و همچنان مدعی اصلی اعزام به المپیک ریو محسوب است، اما شاید بهتر باشد این دو مدعی باانگیزه، طبق نظر برخی از اعضای شورای فنی در یک مصاف درون اردویی، گزینش و انتخاب شوند تا آتش حواشی این وزن نیز در آستانه المپیک فروکش کند.

 

 

منبع:مهر