۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳

پرسپولیسی‌ها در انجمن خیریه اوتیسم ایران

دی اسپورت:اعضای تیم و باشگاه پرسپولیس صبح امروز شنبه در اقدامی خیرخواهانه در انجمن خیریه اوتیسم ایران حضور پیدا کردند.
کد خبر: ۵۸۶۵۵

به گزارش "دی اسپورت":اعضای تیم و باشگاه پرسپولیس صبح امروز شنبه در اقدامی خیرخواهانه در انجمن خیریه اوتیسم ایران حضور پیدا کردند.

 به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در پی انتشار اخبار مربوط به بسته شدن درهای خانه اوتیسم ایران که انجمنی خیریه بوده و ضمن حمایت و آموزش کودکان اوتیسم، تلاش دارد با اطلاع رسانی، هشدارهای لازم را به خانواده‌ها برای کاهش روند صعودی این پدیده در ایران بدهد، تعدادی از اعضای تیم و باشگاه پرسپولیس امروز شنبه در اقدامی خیرخواهانه در انجمن خیریه اوتیسم ایران حضور پیدا کردند.

 

محمود خوردبین، برانکو ایوانکوویچ، محسن مسلمان، امید عالیشاه، احمد نورالهی، محسن ربیع‌خواه و محمد امین آرام طبع همراه با پندار خمارلو نفراتی بودند که در این برنامه حضور پیدا کردند.

 

در ابتدای این حضور، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره شرکت اعضای تیم پرسپولیس در این برنامه توضیح داد . خمارلو در ادامه به نمایندگی از باشگاه  اعلام کرد؛ باشگاه پرسپولیس از کودکان اوتیسم که تحت پشتیبانی این انجمن قرار دارند و  از فعالیت های  خیریه آن حمایت می کند. وی اضافه کرد بی تردید هواداران پرسپولیس نیز تا پایان در این امر خیر مشارکت خواهند داشت. سپس مسوولان این انجمن در خصوص مشکل اوتیسم، مسایل  ناشی از آن، گستردگی آن در کشور، حمایت‌ها و آموزش‌هایی که باید در قبال مبتلایان به این عارضه صورت بگیرد و فعالیت‌های انجمن در این حوزه توضیحاتی را ارائه کردند. در ضمن ابراز امیدواری شد مشارکت باشگاه وبازیکنان محبوب پرسپولیس در کنار آگاهی بخشی گسترده تر به خانواده ها در این حوزه به توجه بیشتر افراد خیر در این امر منجر شود.

 

اوتیسم را بیماری در خود فرورفتگی هم می‌نامند. در سال‌های اخیر نسبت به افزایش مبتلایان به این عارضه در کشور و لزوم غربالگری از سنین پائین و دو سالگی، مطالب مختلفی منتشر شده و اقدامات در این راستا آغاز شده است.

 

در این میان به نظر می‌رسد جدای از نهادهای ذیربط و مسوول، توجه عمومی و مردمی بهترین فرصت برای کاهش این پدیده و یاری رساندن به مبتلایان و خانواده‌های آنها در اختیار می گذارد تا کودکان درگیر با این مساله در روند عادی زندگی قرار بگیرند.

 

متاسفانه در گذشته، فقدان اطلاعات عمومی نسبت به این عارضه موجب ضایعات جبران ناپذیری برای جمعیت کثیری از کودکان شده است.