نقشه جدایی شفر را بیرون باشگاه کشیدهاند!
دی اسپورت:مدیر عامل اسبق استقلال گفت: اتفاقاتی که الان میبینم، ناخودآگاه مرا یاد همان وقایعی میاندازد که در فصل ۸۷-۸۶ برای ناصر حجازی فقید رخ داد.
به گزارش" دی اسپورت":مدیر عامل اسبق استقلال گفت: اتفاقاتی که الان میبینم، ناخودآگاه مرا یاد همان وقایعی میاندازد که در فصل ۸۷-۸۶ برای ناصر حجازی فقید رخ داد.
استقلال شرایط مناسبی ندارد و از سکوها هم شعار علیه شفر شنیده میشود، ولی امیررضا واعظیآشتیانی ضمن اینکه برکناری سرمربی را در این مقطع اصلاً درست نمیداند، تأکید دارد ماجراهای فوق در واقع سناریویی است که ۱۰ سال قبل هم رخ داد. مدیرعامل اسبق آبیپوشان دست به افشاگریهای بسیار مهمی زد که چکیده آن از نظرتان میگذرد.
*استقلال با بحران روحی مواجه شده است. بحرانی که باید مدیریت شود و نقش آقای شفر و مدیران باشگاه در این مدیریت فوقالعاده مهم است. از طرف دیگر حس میشود که بازیکنان از طرف طرفداران تحت فشار هستند. آنها میخواهند خوب بازی کنند، ولی فشار روحی این اجازه را نمیدهد.
البته اگر مدیران در بازیهای بعدی و ناکامیهای احتمالی موضع انفعالی داشته باشند، این بحران نه تنها حل نمیشود بلکه تشدید خواهد شد. باید به جای زوم کردن روی مسابقاتی که تمام شده، به فکر دیدارهای بعدی و ۳ امتیاز مربوط به آنها بود تا از دست نرود.
*رفتن وینفرد شفر هیچ مشکلی را حل نمیکند. جدایی شفر نقشههایی است که بیرون باشگاه استقلال میکشند. این افراد الان دارند دقیقاً همان کاری را میکنند که ۹ سال قبل در دوران سرمربیگری صمد مرفاوی انجام میدادند. در آن زمان از احساسات هواداران استقلال سوءاستفاده و از دقیقه ۱۰ مسابقه سکوها را تحریک میکردند تا علیه تیم مرفاوی شعار بدهند. میخواهند شفر را به سرنوشت صمد مرفاوی دچار کنند.
*افرادی که برای عزل شفر نقشه میکشند، همانهایی هستند که قصد خراب کردن مرفاوی را داشتند. البته نقشههایشان یک مقدار تغییر کرده است. آن موقع سرمربی تیم ایرانی بود، ولی حالا کار در اختیار یک خارجی است.
*من اصلاً نمیخواهم ضعفهای شفر را نفی کنم. این مسئله باید توسط اهل فن بررسی شود، ولی مدیران باشگاه باید حامی او بمانند و اشتباه مدیریت وقت در دوران منصوریان را تکرار نکنند. در آن مقطع بزرگترین اشتباه مدیران استقلال، موافقت با کنارهگیری منصوریان بود و هم اینکه خودشان جرأت آنکه با او بروند را نداشتند.
البته انصافاً در مقطع کنونی مصدومیت مهرههای کلیدی استقلال هم برای کادر فنی حسابی دردسر درست کرده است.
*اتفاقاتی که الان میبینم، ناخودآگاه مرا یاد همان وقایعی میاندازد که در فصل ۸۷-۸۶ برای ناصر حجازی فقید رخ داد. داستان شفر و منصوریان کاملاً شبیه ماجرای ناصرخان است. در آن مقطع حجازی را حتی قبل از اینکه نیمفصل شود، کنار گذاشتند و ماحصل تصمیم آقایان، سیزدهم شدن استقلال در پایان فصل بود حال آنکه اگر خود آن مرحوم بر مسند کار باقی میماند، استقلال حداکثر پنجم یا ششم میشد.
الان هم سناریو همان بود و کارگردان نیز یک نفر است. البته هنرپیشهها تغییر میکنند، ولی بعضیها همچنان نقش اول هستند... جان کلام اینکه در فصل ۸۷-۸۶ استقلال سیزدهم شد و تا اینجای کار فقط همان یک فصل بوده که استقلال این رتبه نازل را به دست آورده، ولی حالا یک عده میخواهند استقلال با شفر در پایان فصل دوباره سیزدهم شود تا این مسئله ثبت شود که در تاریخ استقلال با دو مدیر مختلف سیزدهم شد.
نه اینکه فقط یک بار و با یک مدیر در آن رتبه قرار گرفته است! به مدیران باشگاه تأکید میکنم مراقب باشند تحت تأثیر سناریویی که از بیرون استقلال طراحی شده قرار نگیرند.