وی ادامه داد: در صورتجلسه نشست مشترک وزارتخانه و مدیران فدراسیون و اعضای شورای امنیت کشور درباره امنیت ورزشگاهها و رویدادهای ورزشی مسئولیت کنترل و مسدودسازی فعالیت سایتهای شرط بندی به پلیس فتا واگذار شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: بر این اساس راهاندازی سایت و کانال رسمی هواداری صرفا باید از طریق سامانه رسمی انجام شود و باشگاهها میتوانند علیه سایتها و کانالهای مجهول که با نام و آرم و هویتهای معنوی باشگاه فعالیت دارند، در مراجع قضایی طرح شکایت کنند.
داورزنی افزود: بر اساس مصوبه کمیته اخلاق در اردیبهشت 98 در راستای ساماندهی حوزه هواداری، ضمن انحلال کانون هواداران پس از استعلام از مراجع ذیصلاح نسبت به برنامهریزی جهت ایجاد کانون هواداری زیر نظر معاونت فرهنگی باشگاهها اقدام مقتضی صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به هدف گذاری و برنامهریزی وزارت ورزش و جوانان در همه زیرساختهای مسابقات بهخصوص فوتبال، اقداماتی جهت رفاه حال تماشاگران نظیر تعویض و نصب صندلیها و شمارهگذاری و بلیتفروشی هوشمند توسط شرکت توسعه صورت گرفته است و ساماندهی مسائل فرهنگی و جلوگیری از برخی ناهنجاریها برنامه اصلی فدراسیون خواهد بود.
معاون وزیر ورزش گفت: همچنین از دیگر اقدامات میتوان به ایجاد محیطی پرنشاط با هماهنگی وزارت ارشاد اسلامی به دلیل حضور تماشاگران در استادیومها ساعاتی قبل از مسابقه و سرگرم شدن آنها، نصب دوربین، ساماندهی هواداران، فروش بلیت الکترونیکی و آموزش لیدرها اشاره کرد.
داورزنی خاطرنشان کرد: بابت مواردی که اعلام شد چندین جلسه با دستور وزیر در وزارت ورزش و جوانان با سازمان صداوسیما، شورای امنیت کشور، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال برگزار شد که اثرات آن در ادامه روند مسابقات از جمله بازی پرسپولیس و تراکتورسازی مشهود بود.
وی در پایان گفت: قطعا در فصل آینده لیگ برتر سامان بهتری در موضوع بلیت فروشی و تعالی فرهنگی محیط ورزشگاهها و مقابله با شبکههای هرمی و شرطبندی شاهد خواهیم بود و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در این مورد مسئولیت مستقیم دارند.
منبع: تسنیم